Ramowy plan kongresu

Dzień 1: Innowacje w Technologii Żywności

10:00 - 10:30
Oficjalne otwarcie kongresu

10:30 - 11:00
''Przyszłość Technologii Żywności''

11:00 - 12:30
Panel Dyskusyjny: ''Wykorzystanie sztucznej inteligencji w przetwórstwie żywności''

13:00 - 15:00
Zrównoważone opakowania spożywcze

15:00 - 17:00
''Technologie blockchain w śledzeniu pochodzenia produktów spożywczych''

Dzień 2: Przetwórstwo i Zrównoważony Rozwój

10:00 - 11:00
Sesja "Zrównoważone Praktyki w Przetwórstwie Żywności"

11:00 - 12:00
Panel Dyskusyjny: "Ekologiczne i Zrównoważone Metody Przetwórstwa"

12:00 - 13:00
Biotechnologia w produkcji żywności"

13:00 - 14:00
"Efektywne zarządzanie odpadami w przemyśle spożywczym"

14:00 - 15:30
Innowacyjne metody fermentacji"

15:30 - 16:00
Przerwa na kawę

16:00 - 17:00
Podsumowanie i zamknięcie kongresu