Kongres technologii przetwórstwa spożywczego
"Przemysł spożywczy w obliczu dynamicznych przemian rynkowych – rozwiązania wspierające wzrost"
Spotkanie kongresowe będzie dotyczyło następujących zagadnień:
- optymalizacja kosztów w zakładzie przetwórstwa spożywczego,
- energooszczędność,
- poprawa efektywności procesów produkcyjnych,
- optymalizacja kosztów procesów higieny i bezpieczeństwa żywności, podnoszenie standardów przy jednoczesnym obniżaniu kosztów,
- odzysk ciepła,
- optymalizacja procesów produkcyjny dzięki wykorzystaniu robotów,
- optymalizacja pakowania,
- oszczędzanie i optymalizacja kosztów produkcji poprzez zwiększanie żywotności maszyn,
- oprogramowanie dla zakładów przetwórstwa spożywczego,
- optymalizacja zarządzania odpadami,
- eliminowanie strat produkcyjnych,
- wyzwanie współczesnej logistyki,
- certyfikacje audyty, wdrożenia, szkolenia, systemy zarządzania gwarancją wytwarzania bezpiecznych i powtarzalnych produktów oraz obniżenia kosztów operacyjnych.