Kongres technologii przetwórstwa spożywczego

"Przemysł spożywczy w obliczu dynamicznych przemian rynkowych – rozwiązania wspierające wzrost"

Organizatorzy Konferencji

Spotkanie kongresowe będzie dotyczyło następujących zagadnień:

  • optymalizacja kosztów w zakładzie przetwórstwa spożywczego,
  • energooszczędność,
  • poprawa efektywności procesów produkcyjnych,
  • optymalizacja kosztów procesów higieny i bezpieczeństwa żywności, podnoszenie standardów przy jednoczesnym obniżaniu kosztów,
  • odzysk ciepła,
  • optymalizacja procesów produkcyjny dzięki wykorzystaniu robotów,
  • optymalizacja pakowania,
  • oszczędzanie i optymalizacja kosztów produkcji poprzez zwiększanie żywotności maszyn,
  • oprogramowanie dla zakładów przetwórstwa spożywczego,
  • optymalizacja zarządzania odpadami,
  • eliminowanie strat produkcyjnych,
  • wyzwanie współczesnej logistyki,
  • certyfikacje audyty, wdrożenia, szkolenia, systemy zarządzania gwarancją wytwarzania bezpiecznych i powtarzalnych produktów oraz obniżenia kosztów operacyjnych.