„Optymalizuj koszty pracy. Innowacje i automatyzacja w procesie produkcji żywności gotowej.”
Bartłomiej Klakla
12.00 - 12.30
Mysak Group Sp. z o.o.
„Sposoby automatyzacji dozowania produktów sypkich i płynnych”
dr inż. Dariusz Kryszak Sales Manager Mysak Group
12.30 - 13.00
VEMAG Polska Sp. z o.o.
„Automatyzacja z VEMAG Polska”
Tomasz Kowalczuk
13.00 - 13.30
Scanvaegt Systems Sp. z o.o.
„Porcjowanie – ważenie – etykietowanie. Automatyzacja procesów produkcyjnych nastawiona na zwiększenie wydajności, eliminację strat oraz minimalizację kosztów pracy przy szybkim zwrocie z inwestycji.”
Dariusz Łoniewski, Regional Sales Manager Scanvaegt Systems
13.30 - 14.00
FRIZO Sp. z o.o.
„Efektywność energetyczna zakładów przemysłowych.”